Conpipe Engineering

Conpipe Engineering är specialister inom laserskärning, rörbockning och rörbearbetning. Vår produktionsanläggning finns i Bergkvara, 45 kilometer söder om Kalmar. Vår höga kompetens och långa erfarenhet har vi samlat i en modern produktionsanläggning. Vi har mångåriga samarbeten med en rad krävande kunder inom verkstads- och fordonsindustrin.

Conpipe Scandinavia

Conpipe Scandinavia har en mångårig erfarenhet av att tillverka rörkomponenter för varierande behov och användningsområden. Vi är en etablerad leverantör till ledande fordonstillverkare och har lång erfarenhet och bred kompetens för tillverkning i både korta- och långa produktionsserier.

KAMA

KAMA produkter erbjuder sedan 1999, ett komplett sortiment av högkvalitativa fordonstillbehör. Sortiment omfattar belysnings- och frontbågar, takbågar, frontskydd, frontrör, sidorör, hjulsidor, extraljus, led-ramper, arbetsbelysning, flaklock, flakkåpor, bilvårdsprodukter och varningsljus med mera. Produkterna finns hos ledande återförsäljare av fordon och fordonstillbehör eller kan beställas direkt på webshoppen för omgående leverans.