Uppriktighet, ärlighet och justa metoder.
Rätt kvalitet i rätt tid till rätt pris.

Våra verksamheter består i att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler till professionella aktörer, tillverkning av kvalitativa artiklar med höga krav och ett långsiktigt, hållbart förvaltande av skog. Ömsesidigt ansvar, lyhördhet, kvalitet och långsiktighet är honnörsorden.

Om Incita

Incita Förvaltning AB (556251-5295) är ett Kalmarbaserat företag som grundades 1984 av Jan Eklund, i syfte att äga och förvalta fastigheter. Sedan tidigt 2000-tal har vi startat och utvecklat en industriell gren, och vår verksamhet utgörs idag av tre affärsområden.

Våra verksamheter

Vi har varit i utveckling i mer än 30 år och har inga planer på att ändra på det. Därför jobbar vi ständigt med att utveckla och expandera våra verksamhetsgrenar.

Vår verksamhet består i att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler till professionella aktörer där ömsesidigt ansvar, lyhördhet, kvalitet och långsiktighet är honnörsorden.

Inom industri och handel arbetar dotterbolagen med att producera avancerade produkter till erfarna kravställare, med önskad kvalitet i rätt tid till rätt pris.

Kontakta oss

VD

Jan Eklund

Ekonomi

Ulrica Eklund

Vice VD

Erik Eklund

Conpipe Engineering

Mattias Lind

Conpipe Scandinavia

Michael Arvidsson

Kama

Magnus Ingvarsson

VD

Jan Eklund

Ekonomi

Ulrica Eklund

Vice VD

Erik Eklund

Conpipe Scandinavia

Michael Arvidsson

Conpipe Engineering

Mattias Lind

Kama

Magnus Ingvarsson

Besök oss

Postadress

Kalmar

Stockholm

Postadress

Box 195
391 22 Kalmar